Om

GeoPirates Salten

Om oss

GeoPirates Salten

C/O Johnny Harrang

Lagårdveien 29

8012 Bodø

Epost: post@geopiratessalten.net

Org nr.: 911 561 018

 

Du kan også komme i kontakt med oss på vår facebookgruppe. Du trenger ikke være medlem i klubben for å bli medlem av denne gruppen på facebook.

GeoPirates Salten, er en frittstående og selveiende organisasjon. Klubben har som formål å skape økt interesse, glede og rekrutering innen geocachemiljøet i Salten regionen.

GeoPirates Salten er en frittstående interesseorganisasjon, med nært samarbeid opp mot Groundspeak (geocaching.com) og deres samarbeidspartnere.

 

Alle med interesse for geocaching kan bli medlem av klubben. Personer under 18 år må ha foreldre eller foresattes samtykke for å bli medlem. Alle medlemmer forplikter seg til hele tiden å følge og holde seg à jour med de til enhver tid gjeldende rettningslinjer som er gitt av Groundspeak. Før en kan bli medlem av GeoPirates Salten skal alle ha lest og forstått GeoPirates Salten’s vedtekter. Styret har anledning til å ekskludere enhver medlem som ikke følger og retter seg etter ovennevnte.

 

Medlemmskap koster kr 100,- pr enkeltmedlem og kr. 150,- for familie.

 

Dette er utdrag fra vedtektene og de kan leses i sin helhet her.

Styret

Funksjon

Navn

Nick

Styreleder

Johnny Harrang

JObbern

Nestleder

Bjørn Inge Lorentzen

AB-72

Sekretær

Elin Henriksen

Elinhen

Kasserer

Annabell Lorentzen

AB-72

Styremedlem

Hilde Johnsdatter Nilsen

Hildejn

Vara

Håvard Henriksen

H711

Styret fotografert rett etter signering av papirene. På bildet mangler Hildejn. Manglende medlem blir lagt til ved en senere anledning.

Flag Counter

Copyright © GeoPirates Salten All Rights Reserved