Tekstiler

GeoPirates Salten

Nettbutikk

Denne butikken støttes av Spreadshirt, spesialisten for T-skjorte trykk.

OBS

Husk å se til at bildene på produktene vises godt om du endrer farger på produktene. Sort logo vises veldig dårlig på mørkt produkt. Det ser greit ut på skjermen men vil avvike på det ferdige produktet.

 

Fargene på produktene kan avvike litt fra det du ser på skjerm og det ferdigeprodukt.

 

Toll

Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste tilfeller betale merverdiavgift på 25 prosent når varen kommer til Norge. Handler du klær, må du også betale toll.

Varene i denne nettbutikk blir produsert i Tyskland

 

  • Dette må du betale når du handler på nett
  • Merverdiavgift: Hvis sendingen har en verdi på 200 kroner eller mer, skal du betale merverdiavgift (moms, MVA) på 25 prosent (15 prosent på mat og drikke). Du skal betale merverdiavgift selv om varen er tollfri.
  • Slik beregnes merverdiavgiften
  • Toll: De fleste varer har ikke toll. Forenklet sagt er det bare toll på klær og matvarer. Tollsatsen kan variere både i forhold til type produkt og hvor varen er laget. Importkalkulatoren gir deg svar på hvilken tollsats det er på en god del klær.
  • Gebyr: Den som frakter varen (i de fleste tilfeller Posten) tar som regel et fortollingsgebyr. Dette er ikke et gebyr til Tollvesenet, men en betaling fraktselskapet tar.

 

Les mer om tema på toll.no sin hjemmeside.

Les mer om 200 kr regelen her.

Regn ut hva du må betale her.

 

Flag Counter

Copyright © GeoPirates Salten All Rights Reserved